Talo lastoista ja jäätelötikuista

Lastojen ja jäätelötikkujen avulla voidaan rakentaa tällaisia hienoja taloja. Vähän liimaa ja ohjeemme kanssa saat rakennettua pienen talon nopeasti. Maalaa tämän jälkeen talo hienoissa väreissä ja tee pieniä yksityiskohtia kuten aita ja penkit.

Tee näin

Aseta lastat ja jäätelötikut eteesi niin kuin haluat talosi näyttävän tai katso mallia kuvista ja aseta sammalla lailla. Molemmat päädyt ovat samallaiset. Jätä etupuolelle sopivan kokoinen oviaukko ja takapuoli on täysin peitetty. Vahvista seinät liimaamalla ylimääräinen lasta tai kukkakeppi takapuolelle. Saadaksesi lyhyemmät kepit vedät puukolla viirun ja katkaiset, pyöristä reunat hiomapaperilla.

Tee näin

Tee ovi muutamasta lyhennetystä jäätelötikusta jotka liimaat yhteen kahteen-kolmeen poikittaiseen tikkuun. Liimaa helmi kahvaksi. Kiinnitä ovi askartelukartonki palalla.

Tee näin

Ikkunoihin olemme laittaneet ristiin kaksi kukkakeppiä joista on kaiverrettu pala keskeltä ja liimattu yhteen ikkunan sisäpuolelle. Liimaa yhteen talon kaikki sivut, tarvittaessa voidaan kiinnittä ylimääräinen jäätelötikku paremmaan liimausalan saamiseksi.

Tee näin

Katoksi asetat riviin puulastoja, niin monta että katto peittyy reunasta reunaan. Liimaa kaksi lastaa poikittain. Tee kaksi samanlaista, liimaa yhteen ja kattoon kiinni. Tee halutessasi aita, savupiippu ja koristele makusi mukaan. Jos haluat värikkään talon voit maalata sen jälkikäteen tai maalata kaikki osan ennen yhteen liimaamista.

Trustpilot